Poolia IT · Publicerad 10 okt

Brinner du för teknik och data? Vill du samarbeta i ett stort team av IT-tekniker? Nu har du chansen att jobba hos ett stort och välkänt företag samtidigt som du får värdefull erfarenhet inför framtiden. Du kommer bli konsult hos Poolia IT och jobba hos vår kund. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget

Vår kund är en ledande aktör inom modebranschen och har en stor och framgångsrik helpdesk som hjälper sina kollegor världen över. De söker nu fler medarbetare som vill hjälpa dem i det dagliga arbetet. Helpdesken i Sverige bemannas i skift mellan kl 07 och 01 sju dagar i veckan, så du kommer bli del av ett riktigt spännande team. Arbetet är brett, varierande och kommer ge din karriär en kickstart! Du hjälper kontor och butiker världen över med de IT-relaterade frågor som dyker upp.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera
  • Telefonkontakt
  • Mail/Chat
  • Ärendehantering
  • Kontakt med externa parter
  • Operation Center
  • Kvalitetskontroll kring ärenden
Vi söker dig som...

...vill vara med på en rolig, utmanande och lärorik resa!

För att bli framgångsrik i rollen har du
  • Ett stort tekniskt intresse, och gärna en utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Vi ser gärna att du har jobbat i en helpdesk eller kundtjänst tidigare
  • Kunskaper i Active Directory, Windows 7, Office-paketet och ITIL är extra meriterande.
Som person är du serviceinriktad, positiv och samarbetsvillig. Teamet och bemötandet är en stor framgångsfaktor hos vår kund. Du vill lösa problem på ett bra sätt medan du är tydlig och pedagogisk.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga