Poolia IT · Publicerad 20 okt

Drivs du av att hjälpa andra människor? Vill du ta nästa steg i din IT-karriär?
Då kan du vara rätt person för uppdraget!

Vi satsar just nu på att förstärka vårt 2nd-line team hos en av våra största kunder. Här får du får chans att utvecklas inom ett av nordens största modebolag.
För att vi på Poolia IT på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera hur din kompetens motsvarar uppdragets kravprofil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Support-teamet är en grupp på 20 personer som jobbar med 2nd line, onsite-support nära kundens IT Helpdesk. Du kommer att hjälpa kunden med den tekniska utrustningen samt arbeta med hårdvara och mjukvarufrågor. Du kommer även arbeta med felsökning, incident och problemhantering och installation av datorer HW/SW.

Utbildning/erfarenhet
  • Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Windows 7
  • MS Office
  • Active Directory
  • MAC är önskvärt
Personliga egenskaper: Som person är du bra på att jobba självständigt samtidigt som att du gillar att jobba i grupp. Du har en god administrativ förmåga och brinner för att ge bästa möjliga service. Du kan tala och skriva engelska och svenska obehindrat.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia