Poolia IT · Publicerad 20 nov

Du kommer arbeta som Onsitetekniker på vår kunds huvudkontor och hjälpa dina kollegor med IT-relaterade problem på plats. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i en helpdesk och arbetsuppgifterna innefattar felsökning, installation av program samt problemlösning och support av mobiltelefoner och surfplattor. Rollen innefattar även projekt på lands och regionnivå.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har relevant IT-utbildning, god teknisk kompetens och minst ett års erfarenhet i en servicedesk eller onsite.
Vidare har du goda kunskaper i:
  • Windows OS
  • användarhantering i Active Directory
  • Microsoft Exchange och Outlook
  • ärendehanteringsverktyg
  • fjärrverktyg, exempelvis Remote Desktop/TeamViewer
  • grundläggande nätverkskunskap
  • HW
  • ITIL- kunskap är meriterande
Vi söker dig som tillmötesgående, älskar att lösa problem och alltid ser till att göra det på ett effektivt sätt. För att du ska trivas i din roll som konsult lägger vi stor vikt i att du som person är social och tycker om att ha kontakt med människor. Tjänsten innebär mycket ansvar och kundkontakt, därför är det viktigt att du som person också är framåt, noggrann och driven till att dela med dig av din kunskap till andra människor.

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt
Mejla Sara Jupiter
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga