Poolia IT · Publicerad 16 dec 2019

Till kommande uppdrag i Stockholmsområdet söker vi efter dig som söker nytt uppdrag som projektledare. Vi vänder oss till dig som är nyutexaminerad från teknisk utbildning eller dig som har erfarenhet som projektledare. Vi jobbar med en rad olika företag som söker konsulter med olika inriktningar. Skicka därför in CV redan idag och berätta vad du är intresserad av för utmaning. För dessa roller går det bra att bli anställd hos Poolia IT eller att söka som underkonsult. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Poolia IT ser en ökad efterfrågan av projektledare och vi vill därför komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad eller har skaffat dig några års erfarenhet. Poolia har ett brett nätverk av kunder inom både offentlig och privat sektor, små och stora företag samt team med olika inriktning och erfarenhet. Skicka in ditt CV redan idag och berätta vad du är specialist på. När ett uppdrag matchar din erfarenhet tar vi kontakt. Hos oss kommer du kunna jobba som projektledare inom till exempel telekom, industri, IT-tjänster eller kanske after sales.

Vem är du?

Du som söker är antingen nyutexaminerad från en teknisk eftergymnasial utbildning eller så har du skaffat dig erfarenhet och kunskap som projektledare genom arbetlivserfarenhet. Du förstår snabbt nya utmaningar och ser helheten. Du kan dessutom kommunicera på ett passande och effektivt sätt med olika målgrupper. För de flesta av våra tjänster är det bra om du talar både svenska och engelska obehindrat.

Letar du nytt uppdrag? Skicka in ditt CV redan idag så hörs vi! Vi går igenom ansökningar löpande och kontaktar dig när ett uppdrag matchar din kompetens.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, endast via knappen "ansök nu". Har du frågor om Poolia IT är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga