Poolia IT · Publicerad 22 aug

Till ett internationellt företag i modebranschen söker vi nu efter en nyfiken och serviceinriktad konsult som vill jobba med både hårdvara och mjukvara i rollen som onsite support. Du som söker har just inlett din karriär inom IT och vill nu ha ett långt uppdrag där du kan utvecklas och kanske knyta en och annan kontakt. Vi läser CV:n och intervjuar löpande, så ansök redan idag. Välkommen till Poolia!

Om uppdraget

Din nya arbetsplats är ett internationellt företag inom mode/retail och de har en stor IT-enhet i Stockholm som behöver förstärkning. Du kommer jobba i ett team av onsite-tekniker där ni hjälps åt med arbetet. Onsite-teamet fungerar även som 2nd line och ni kommer därför ha ett nära samarbete med IT-helpdesk.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hjälpa kunder med frågor kring hårdvara och mjukvara
  • Dela ut teknisk utrustning
  • Installationer av hårdvara och mjukvara
Vem är du?

Du som söker har utbildning inom IT, antingen från gymnasiet eller universitet. Du har gjort praktik eller jobbat i något år så att du har fått erfarenheter av IT-support.

Som person är du
  • Serviceminded
  • Nyfiken på att lära dig och utvecklas
  • Bra på att ta egna initiativ
  • En team player
Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT