Poolia IT · Publicerad 27 aug

Poolia IT ser nu ett ökat behov av specialistkunskap inom system, information och mer specifikt; SharePoint. Som SharePoint-konsult jobbar du med att fånga upp behov och utforma en användbar lösning där medarbetare kan dela information. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll och som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen till Poolia!

Arbetsuppgifter

Som Sharepoint-konsult jobbar du ofta i projektform där du bidrar med dina kunskaper genom att analysera behovet och sedan skapa en lösning utformad efter verksamhetens behov. Våra uppdrag varierar i sin utformning. Du jobbar dessutom mer eller mindre administrativt för att dokumentera eller i vissa fall skapa användarmanualer. Du redigerar och anpassar intranätet om detta är kopplat till SharePoint och håller vid behov även kurser för användarna.

Eftersom SharePoint är ett populärt redskap har vi många kunder med behov. Därför har du möjlighet att jobba runt om i Stockholms län.

Vad vill du bidra med? Berätta mer om dig själv i din ansökan.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om Poolia IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga