Poolia IT · Publicerad 12 feb

Är du student eller vill du ta första steget i din karriär? Nu söker vi på Poolia IT dig som vill arbeta under sommaren. Vi har spännande och utvecklande uppdrag inom hela IT branschen, skicka in ditt CV redan idag! Vi kontaktar kandidater löpande under våren.

Arbeta som konsult på Poolia IT

Du har god IT-vana och vill utveckla din IT-kompetens. Du brinner för att ge bästa möjliga service och gillar att arbeta i en fartfylld miljö.
Vi ser att du har en utbildning från gymnasiet eller en högskola/yrkesutbildning med inriktning mot IT.

Du som person

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är noggrann, effektiv och engagerad. Du har lätt för att kommunicera och är en bra problemlösare. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till rådande behov.

Jobba som konsult hos poolia it

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga