Poolia IT · Publicerad 24 sept

Tycker du om varierande arbetsuppgifter och dessutom är tekniskt kunnig? Då kan du vara rätt person för uppdraget!

Just nu letar vi efter en driven kontorsassistent till vår kund i Kista. Du blir i rollen anställd av Poolia IT och uthyrd som konsult hos kunden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen ingår uppgifter som:
  • Support för webbapplikationer och företagsportalen
  • Supportera, installera och konfigurera surfplattor
  • Supportera all telefoni i kontoret samt call centerlösning som supporten använder
  • Hantera Larm (säkerhet) och administerar accesser till kontoret med RFI-dongel
  • Första nivå hjälp på PC problem för kontorets datorer
  • Följa upp kundnöjdhet och se till att alla ärenden blir slutförda
  • Allmänna kontorssysslor
Utbildning/erfarenhet

För att passa i rollen ser vi att du har ett års erfarenhet av liknande roller. Vi tror även att du har gått på IT-gymnasium eller motsvarande.
Som person bör du ha ett brinnande intresse för teknik, en mycket god servicekänsla och alltid ha som ambition att prestera ditt bästa.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga