Poolia IT · Publicerad 7 juni

Till vår kund på Lidingö söker vi nu en webbutvecklare med erfarenhet av konfiguration och implementering av videospelare. Kanske har du en bakgrund från ett eller flera nyhets- eller medieföretag där du har arbetat med videoserverteknik samt utveckling och implementering av strömmande media, exempelvis för webb-tv.
Här får du chansen applicera dina specialistkunskaper och bistå ett spännande startup-företag med att utveckla innovativa lösningar för kompetensförsörjning inom juridik. Företaget erbjuder arbete i en produktiv miljö i ett kreativt team med engagerande individer som har stort driv och inspirerande framtidsvisioner. Uppdraget ger dig möjlighet att vara delaktig i att förändra grunderna och skapa nya format för e-learning. Du kommer att ha stor frihet att påverka slutresultat med snabbt gehör för egna idéer.
Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och för rätt person finns goda möjligheter att även framgent vara en viktig del av utvecklingen.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med ett dedikerat team som utvecklar en utbildningsplattform för e-learning. Du kommer att bistå med:
  • rådgivning i samband med utveckling och implementering av strömmande media (HTML5) på webbsidan.
  • utvärdering av möjliga/befintliga CDN:s/spelare mot bakgrund av viss önskad funktionalitet.
  • modifiering/konfiguration av spelare (t.ex. av typen JW player) för viss önskad funktionalitet.
Inom företaget finns tillgång till landets främsta juridiska expertis inom it-rätt (e-handel, personuppgiftshantering/GDPR, it-straffrätt m.m.).

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av videoserverteknik samt utveckling och implementering av strömmande media.
För att passa för uppdraget har du ett tydligt resultatfokus och en väl utvecklad analytisk förmåga. Din inställning är att inte släppa taget om problem förrän de är lösta. Vidare är du tålmodig och uthållig och har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga