Poolia Interim AB · Publicerad 19 dec

Poolia Interim AB är en startup inom Pooliakoncernen som startade under 2018. Vi jobbar med Interim Management, d v s med att hyra ut chefer på ledningsgruppsnivå till både privat och offentlig marknad. Bolaget har vuxit snabbt och behöver rekrytera en senior konsult för att kunna hjälpa ännu fler kunder att få tillgång till våra professionella och erfarna interimkonsulter. Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen

Hos oss får du vara med och forma bolaget, sätta rutinerna, bygga varumärket och inspirera marknaden. Du ansvarar för helheten och genomför hela processen själv som införsäljning, kravprofil, search av kandidater, intervjuer, presentation för kund för att sedan följa kund och interimskonsult genom hela uppdraget. Nätverkande med både kunder och interimskonsulter är en kontinuerlig del av arbetet. Som seniorkonsult är du en samarbetspartner till våra kunder och bidrar till att leverera rätt person på rätt plats. Alltid. Vi vill vara en part som överträffar kundens förväntningar.

Vem är du?

Du har tidigare arbetat framgångsrikt med kundbearbetning och försäljning där din samarbetspart varit i chefsposition. Vi vill att du är affärsmässig och har förmåga att förstå företagets, men också ledningsgruppens, utmaningar i olika faser. Du skall kunna bidra i diskussioner och förstå vilka kompetenser som kan hjälpa dem att utvecklas vidare.

Resultatet är viktigt, men också att det uppnås med stor kvalitet. Vi vill att våra kunder skall tycka att vi är bäst. För att lyckas med det är du skicklig på personbedömning och är van att matcha kompetens och personlighet med företagets behov.

Kanske arbetar du idag med samma sak, men inspireras av att få vara med från början med tillgång till en hel koncerns 30-åriga nätverk och erfarenhet? Eller så har du en bakgrund som rekryteringskonsult eller har arbetat med bemanning. Tror vi.

Det vi vet är att ditt nätverk är aktuellt, stort och rätt för den här typen av affärer. Det är ett absolut krav.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga