Poolia Life Science & Engineering · Publicerad 18 okt

Vi på Poolia Life Science & Engineering söker en student som på timbasis kan komma in och hjälpa oss i vårt rekryteringsarbete, i en roll som vi kallar Researcher. I dagsläget rör det sig om en till två dagar i veckan, men kan mycket väl bli mer om du önskar.

Vi hjälper ambitiösa företag i vardagen med deras svåraste uppgift: att hitta medarbetare som gör skillnad. När kunderna ser resultatet av vårt engagemang föds framgång, både hos dem och hos oss. Vi upplever ett starkt ökat antal uppdrag i hela Sverige, hos befintliga och nya kunder. Det leder oss till dig. För att kunna hjälpa fler behöver vi bli fler. Du är den som vill växa tillsammans med oss och vill hjälpa våra ambitiösa kunder till ökade framgångar.

Skicka in din ansökan till tjänsten som är på en fantastisk arbetsplats med framgångsrika och inspirerande kollegor.

Arbetsuppgifter

Vad ska du då göra? Som researcher hos Poolia Life Science & Engineering blir dina huvudsakliga uppgifter att på ett effektivt sätt, och i samarbete med rekryteringskonsulter söka fram och välja ut lämpliga kandidater i rekryteringsuppdrag. Du har kontinuerlig kontakt med vår kandidatmarknad och de kandidater som söker nya utmaningar i arbetslivet.

I arbetsuppgifterna ingår t ex:
  • administrativt stöd i rekryteringsuppdrag
  • kandidatsökningar i interna och externa databaser
  • genomföra vissa urval av ansökningar samt telefonintervjuer
  • referenstagning via telefon
  • presentation för rekryteringskonsulter av utvalda kandidater
  • dokumentation i affärssystem
Utbildning/erfarenhet

Om du studerar ett ämne inom naturvetenskap eller till högskole-/civilingenjör kan du vara den vi letar efter? Vi söker dig som är serviceorienterad, har lätt för att ta instruktioner och är van att snabbt processa dina uppgifter. Du arbetar med ett stort kontaktnät, tar gärna egna initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och effektivt. Du har lätt för att prioritera i ett mycket detaljrikt arbete ofta i högt tempo och du bemöter alltid din motpart korrekt. Du drivs av resultat och mötet med människor, och har mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift och du formulera lätt och snabbt texter för t.ex. platsannonser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga