Poolia Life Science · Publicerad 5 nov 2019

Är du Biomedicinsk analytiker och intresserad av läkemedelsindustrin? Flera av våra kunder söker nu kandidater som trivs på labbet och som har erfarenhet inom ffa klinisk kemi. Våra kunder finns främst söder om Stockholm men även till viss del i Uppsala. Låter det här intressant för dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kan variera från kund till kund men du kommer främst att arbeta med kvalitetskontroll (QC) och kemiska/fysikaliska analyser.

Vem är du?
  • Vi letar efter dig som utbildad Biomedicinsk analytiker
  • Erfarenhet från klinisk kemi är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
  • Som person är du självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. Du ska tycka om att labba och har ett allmänt tekniskt intresse.
Om verksamheten

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga