Poolia Office Professionals · Publicerad 13 sept

Är du en nätverkande person som motiveras av att bygga relationer, arbeta som spindeln i nätet och som skulle triggas av att matcha rätt talanger till rätt kund? Vi söker just nu dig som studerar till Personalvetare eller annan likvärdig utbildning och vill jobba extra hos oss. Vår övertygelse är att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan för vad de kan åstadkomma. Är du vår nästa stjärna?

Vi söker dig som kommer vara en viktig länk i rekryteringsarbetet där du kommer söka upp kandidater via digitala kanaler, arbeta med annonser och urval samt ta kontakt med potentiella kandidater. Du kommer arbeta i tätt samarbete med våra vassa rekryterare och konsultchefer där samarbetet kommer vara A och O för att lyckas.

Arbetsuppgifter

Detta extraarbete är en mix av administration och sociala kontakter. Din uppgift kommer att vara att stödja våra rekryterare och konsultchefer i deras hektiska vardag.
Du kommer att vara en viktig ambassadör för Poolia med främsta fokus riktat på våra kandidater. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Arbeta med LinkedIn som ett nätverkande verktyg i ditt dagliga arbete
  • Searcha kandidater via våra digitala plattformar
  • Vara medverkande vid mässor och event för att marknadsföra Poolia
  • Medverka i projekt kring proaktiv bearbetning av kandidater.
Arbetsmängden varierar väldigt mycket, men det är viktigt för oss att du hittar balansen mellan att prioritera dina studier och ändå kunna vara flexibel mot oss.
Sammanfattningsvis - du hjälper till där det behövs och gör det alltid med grundtanken att vi ska vinna hem affären och ge en bra kandidatupplevelse. Vi är ett team och når framgång tillsammans!

Bakgrund

Vi vill helst att du har minst 1 år kvar av dina studier. Du studerar på högskola/universitet och helst med inriktning mot Personal och Arbetsliv.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är mycket serviceorienterad, är flexibel och sätter dig snabbt in i nya utmaningar. Du trivs med att arbeta med ett stort kontaktnät, tar gärna egna initiativ och är proaktiv i ditt tankesätt. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och effektivt. Du har lätt för att prioritera i ett mycket detaljrikt arbete, ofta i högt tempo och du bemöter alltid de du samarbetar med professionalism. Du drivs av resultat, tävling och mötet med människor. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. Att arbeta med olika IT-system och digitala verktyg är enkelt och självklart för dig.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga