Poolia Office Professionals · Publicerad 11 juni

Nu söker vi en engagerad, ambitiös och serviceinriktad person med brinnande intresse för logistik till ett spännande företag i Vasastan. Vi söker en kampanjkoordinator/administratör för ett uppdrag på heltid, med omgående start och som förväntas pågå till och med april 2019 - med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av uppdateringar i företagets inköpssystem med korrekt kampanjinformation, så att respektive flödesplanerare har så bra överblick över aktuella kampanjer som möjligt. Det är oerhört viktigt att denna information uppdateras i god tid så att flödesplaneringen görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till företagets kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att bevaka aktuella butikskampanjer. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet och ha många interna kontaktytor. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kampanjkoordinatorer och flödesplanerare.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare logistikerfarenhet eller har arbetat med andra liknande uppgifter samt att du har erfarenhet av dagligvaruhandeln. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda - i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Om du har kunskaper i SAP och E3 är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper kommer att värderas högt och vi söker dig med stort engagemang och mycket energi. Du sätter dig snabbt in i system och har ett utpräglat siffersinne. Vi tror att du är en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad person med mycket goda administrativa egenskaper och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående, inte rädd för att ta egna initiativ och komma med idéer och förslag på nya lösningar. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga.

Förmåner konsult

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga