Poolia Office Professionals · Publicerad 8 feb

Är du utbildad personalvetare och vill bredda din kunskap inom HR genom att jobba för Poolia som konsult? Nu söker vi en HR-administratör för vår kund som är ett väletablerat koncernbolag inom media placerade i centrala Stockholm. Om du har en examen inom personal och arbetsliv samt några års erfarenhet från HR-arbete så kan detta vara något för dig. Uppdraget gäller en heltidstjänst och förväntas starta omgående. Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vår kund erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö som genomsyras av respekt och omtanke - du bidrar med din kompetens och engagemang. I rollen som HR-administratör arbetar du efter tydliga och förankrade processer förankrade inom hela HR avdelningen. Arbetsuppgifterna är varierande men störst fokus kommer att ligga på att vara ett stöd i personaladministrativa frågor samt att bidra i olika projektarbeten och i vanligt förekommande arbetsuppgifter och frågor för avdelningen.

Bakgrund

Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av HR-arbete - såsom rekrytering, arbetsmiljöarbete, rehabilitering och arbetsrätt samt HR-administration. Du har högskoleutbildning med inriktning mot HR eller beteendevetenskap, samt har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska.

Som person är du konsultativ, driven och kommunikativ samt har ett förtroendeingivande och positivt förfarande. Du bidrar med din prestigelösa, serviceinriktade och genuint intresserade person och har lätt för att finna din plats i en grupp där samarbete är mycket viktigt. Det är meriterande om du är administrativt lagd med intresse för - och förmåga att - snabbt sätta dig in i nya system.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration