Poolia Office Professionals · Publicerad 29 aug 2019

Poolia söker en kundtjänsthandläggare till vår kund i Hovsjö, Södertälje. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice och är du tillgänglig omgående för nya utmaningar? Då är du den jag söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå under sex månader men med chans till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som kundtjänsthanläggare kommer du att arbeta i gruppen Service Operations inom avdelningen Operations. Avdelningen ansvarar för kundservice och support samt det administrativa flödet gällande serviceavtal och tillhörande tjänster, från avtal till avslut och alla däremellan förekommande ändringar. I ett trevligt och öppet landskap sitter du och din grupp om totalt 10 personer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • administration av serviceavtal
  • telefonsupport gällande system och produktfrågor
  • support till övrig intern personal avseende serviceavtal
  • aktivering, kontraktsändring samt avslut av serviceavtal
  • uppföljning, utredning och korrigering av serviceavtal
  • hantering av back log, avslut- och fellistor
  • utveckling av servicetjänster och processer
  • tester av IT-system och medverkande i relevanta interna projekt.
Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av arbete inom kundservice. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som servicerådgivare eller liknande. Kunskap eller erfarenhet av bilbranschen, finansiering eller VGS servicemarknad är meriterande.

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad samtidigt som du har förmågan att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du trivs med administrativt arbete och att ge snabb samt korrekt service till företagets kunder.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga