Poolia Office Professionals · Publicerad 13 sept 2019

Är du utbildad registrator och på jakt efter ett nytt uppdrag hos en intressant myndighet? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker just nu en registrator som kommer att arbeta som konsult på heltid med start i oktober. Uppdraget beräknas pågå under minst sex månader med goda chanser till förlängning. Myndigheten är placerad centralt i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att vara placerad på en av myndighetens enheter tillhöra ett team om flera registratorer. Rollen innebär mycket samarbete och stöd till handläggare och assistenter och du har därför stora kontaktytor. Det vardagliga arbetet sker enligt rullande schema och arbetsuppgifterna blir därför varierande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Daglig postöppning och hantering av inkommande/utgående handlingar, registrering och diarieföring i digitalt diarieföringssystem
  • Kvalitetssäkring och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden
  • Verksamhetskontakt med anställda inom avdelningen och även inom myndigheten i stort
  • Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden
  • Framtagande av statistik över pågående och avslutade ärenden
Vem är du?

Grundläggande kompetenskrav:
  • Högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Alternativt, minst två års arbetslivserfarenhet som registrator
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt system
  • Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
  • God kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
  • Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
Som person söker vi dig som är servicesinnad och positiv. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna beslut utifrån policys och ramverk. Struktur och noggrannhet kommer naturligt för dig och du har god prioriteringsförmåga. Du trivs i en social roll och har lätt att kommunicera och samarbeta.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga