Poolia Office Professionals · Publicerad 11 sept 2019

Har du erfarenhet av att förhandla enligt MBL och analysera HR-statistik? Då kan det vara dig jag söker till tjänsten som HR-generalist. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6-8 månader med planerad start 1 november. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta med allt från organisationsfrågor till fackliga förhandlingar och bemanning. Du kommer att stötta verksamheten med löpande frågor under HR-året och arbeta med personalärenden samt vara stöd till chefer. Du kommer att ansvara för projektarbete och projektledning med fokus på kompetens och digitalisering inom HR. Vanligt förkommande arbete är även att arbeta fram och analysera HR-statistik.

Organisationen har flera enheter runt omkring i Stockholm och du kommer att verka på samtliga enheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • 5-års dokumenterad erfarenhet av att egenhändigt driva och förhandla enligt MBL
  • 5-års dokumenterad erfarenhet av hantering av personalärenden och chefsstöd
  • Erfarenhet av att arbeta fram och analysera HR-statistik
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Som person är du självgående, initiativrik med god kommunikationsförmåga. För att trivas i rollen motiveras du av personliga mål och har förmågan att tänka strategiskt för att uppnå bästa resultat. Då du tillhör HR-teamet trivs du både med ett nära samarbete med kollegor och att självständigt driva egna processer.

Har du vana av att driva implementation av digitala systemstöd och erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjning och employer branding ur ett operativt och strategiskt förhållningssätt är det meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga