Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 11 sept

Till kund i Kista söker vi nu en Projektledare inom marknadsföring. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under minst 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du att driva och optimera taktisk kommunikation i linje med strategi och kreativ inriktning för att uppnå affärsmål. Du kommer att driva flera pågående projekt samtidigt, i nära kontakt med Brand Managers, Inhouse-byrån samt externa byråer och interna kontaktytor.

I rollen som Projektledare kommer du vidare att:
  • Ansvara för att implementera, koordinera och utvärdera taktiska kampanjer under året.
  • Ansvara för den dagliga kontakten med Inhouse-avdelningen.
  • Ansvara för att följa upp och ta fram lärdomar från alla taktiska kampanjer.
I rollen rapporterar du till Head of Brand och sitter med i Brand-gruppen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, social och noggrann med erfarenhet från både B2B och B2C. Du bör ha några års erfarenhet av projektledarrollen, att föredra är en kombination av operativ projektledning och kreativ utveckling samt erfarenhet av att utveckla och optimera taktisk kommunikation.

Vidare har du:
  • Relevant utbildning inom kommunikation och branding.
  • Minst 2 års erfarenhet från liknande roller.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi