Poolia · Publicerad 12 sept 2019

Poolia söker en administratör / kommunikationsassistent till myndighet i centrala Stockholm! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som administratör / kommunikationsassistent kommer du att arbeta i en varierande roll med administrativa arbetsuppgifter där du stöttar handläggare med exempelvis ansökningar, handlingar och diarieföring. Vidare kommer du även att stötta kring myndighetens kommunikationsarbete. Du kommer att förbereda texter och komma med idéer, förbereda material inför möten, korrekturläsning och redigering av bilder.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som tidigare arbetat i en likande roll. Det är meriterande om du har universitets- eller högskoleutbildning. Du har insikt i kommunikationsarbete och det är med fördel om du tidigare arbetat inom en statligt verksamhet eller inom kommun. Du har goda kunskaper i MS Office och om du arbetat i W3D3 är det meriterande. Du är flytande i svenska i både tal och i skrift.

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och van att arbeta självgående. Du har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter även vid hög arbetsbelastning.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga