Poolia · Publicerad 16 nov

I rollen som administratör och chefsassistent kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Chefsassistent-relaterade uppgifter som mötes- och kalenderbokning, och reseplanering.
  • Förberedelse av dokument och powerpointpresentationer.
  • Övrig support till andra i ledande befattning.
  • Allmänna kontorsgöromål.
  • Posthantering.
I den här rollen kommer du även att bemanna telefonväxeln på företaget under vissa perioder.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat som Chefsassistent och administratör i en liknande roll innan. Du är flexibel och gillar att ha många olika arbetsuppgifter. Det är viktigt att du verkligen gillar service. Du behöver vara IT-van och framförallt behöver du vara duktig på att använda Officepaketet. Du behöver även gilla att arbeta i en krävande miljö med högt tempo.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna kommer främst att vara förlagda till förmiddagar, måndag till fredag.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt
Mejla Evelina Heimer
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga