Poolia · Publicerad 11 okt 2019

Nu finns möjligheten för dig som är flexibel och resultatorienterad att axla rollen som Produktägare hos vår spännande kund i Kista! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till mitten av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Produktägare kommer du att ha ett affärsmässigt ansvar över din produkt där du arbetar med både utvecklingen och utförandet av denna. Du kommer du att sitta med i ledningsgruppen för området och gemensamt fatta olika beslut. Utöver detta kommer du även att arbeta med utveckling av framtida produkter.

I din roll kommer du att ansvara för ett tvärfunktionellt team och arbeta utefter de prioriteringar du satt upp. Teamet ansvarar för att hjälpa befintliga kunder att få en så bra service som möjligt och utvecklar och uppdaterar system. Tillsammans med ditt team och beslutsfattare skapar du de bästa förutsättningarna för att se till att teamet presterar så högt som möjligt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Produktägare har du en utbildning inom Scrum Master eller Produktägare inom det Agila området. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som Produktägare, Scrum Master eller Team Leader, det viktigaste är att du är öppensinnad och har ett starkt ledarskap.

Som person har du en stark självinsikt och ett inre driv där du ständigt arbetar för att leverera goda resultat. Du är även flexibel och en sann teamplayer, du kommer att bli en del av en föränderlig bransch där förmågan att anpassa leveranser efter behov är viktig för att lyckas.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga