Poolia · Publicerad 4 juli

Gillar du att omsätta möjligheter till kod? Vill du ha möjliget att styra utvecklingsarbete? För vår kunds räkning söker vi nu fyra tjänster som webbutvecklare. Du kommer att ingå i en grupp med omkring 50 personer fördelat på ungefär hälften utvecklare och hälften testare. Arbetet bedrivs i team för test, projekt och förvaltning.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att designa, utveckla och underhålla tjänster för webben och mobila enheter. Du kommer att utreda, implementera och kvalitetssäkra lösningar på funktionella och icke funktionella krav från förvaltning och projekt.
Vidare får du chansen att proaktivt medverka till en kontinuerlig förbättring av tjänster för webben och mobila enheter.

Vi söker dig som har
  • Relevant akademisk examen inom data/IT eller likvärdig utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap.
  • Minst 3 års erfarenhet av webbutveckling
  • Minst 3 års erfarenhet av frontend utveckling
  • Minst 2 års erfarenhet av JavaScript
  • Minst 2 års erfarenhet HTML5 & CSS
För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har god analysförmåga, är självgående och serviceinriktad. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande för tjänsten är
  • Komponentbaserad JavaScript tex VueJS, Angular, React
  • Arbetat med Responsiv design
  • Erfarenhet av arbete i agila metoder, tex SCRUM, Kanban
  • Jobbat med versionshantering tex GIT
* Jobbat med klientenhetstester tex Karma, Jasmine
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga