Praktikertjänst · Publicerad 28 nov

Brinner du för kombinationen affärer och människor? Trivs du i en konsultativ roll där du ansvarar för affärsöverlåtelser? Praktikertjänst söker dig som drivs av att utveckla affärer, marknadsföra vinnande koncept och sist men inte minst, ha kul på jobbet! Praktikertjänsts huvudkontor är beläget i centrala Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare är ditt huvudsakliga syfte att genomföra affärer och överlåtelser av tandläkarpraktiker inom Praktikertjänst. Detta gör du genom att identifiera, aktivt bearbeta och utveckla nya affärsmöjligheter med tandläkare. Tillsammans med kollegor representerar du Praktikertjänst såväl vid förvärv som vid uppbyggnaden av nya verksamheter.

I tjänsten förbereder och genomför du egna affärsmöten, bygger nätverk, bedriver en aktiv omvärldsbevakning samt räknar på och värderar potentiella affärer. Resor ingår i tjänsten, uppskattningsvis 2-4 dagar per månad.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har relevant akademisk examen, förslagsvis inom ekonomi. För att lyckas i rollen krävs längre praktisk erfarenhet av affärer från säljande part, att kunna se affären och hållbar lönsamhet ur ett längre perspektiv. Det är viktigt att du har erfarenhet från dental- eller läkemedelsbranschen ur ett säljande perspektiv. Möjlig bakgrund är även som affärskonsult, account manager, sales manager eller från rekrytering inom vård.

Du är en affärsdriven person som har ett stort intresse för människor, att nå mål och göra affärer. Med stort engagemang bygger du nätverk och underhåller goda relationer och har uthållighet i längre affärsprocesser. Vidare är du strukturerad, professionell och agerar på ett sätt som skapar förtroende samt du uttrycker dig väl både i tal och skrift. För att lyckas i rollen skall du vara resultatorienterad och tycka om att, i samarbete med andra, göra affärer!

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga