Prime Care · Publicerad 18 okt

Prime Care söker en professionell undersköterska som vill arbeta inom hemsjukvård och vårdcentral. Du kommer att ingå i vår bemanningspool och arbeta för vår kunds räkning i Stockholms län.

Krav på person: Erfarenhet av hemsjukvård/mottagning och B-körkort är ett krav. Tala och dokumentera på svenska obehindrat.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård och mottagning såsom medicingivning från apodos och dosett, inhalationer, ögondroppar, koppla på och av sondnäring, subkutan injektion, fragmin och insulingivning samt sårvård. Du kommer att utgå från enheten och utför sedan alla hembesök självständigt.

Vi erbjuder:
Timanställning
Goda anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningskvällar
Veckolön

Vid frågor kontakta Rima Sadiq på rima.sadiq@prime.se

Vem är du?

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Passar profilen in på dig så tveka inte att ansöka tjänsten redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB