Prime Professional · Publicerad 13 nov

Vi söker för kunds räkning en självgående financial och business controller. Arbetstiderna är kontorstider och heltidstjänst samt möjligheter till flextid.

Arbetsuppgifter

I rollen som controller har du ansvar för årsredovisning, periodbokslut, budget, produktlönsamhet, likviditetsplanering och uppföljning, bank och finans samt löpande samarbete med en redovisningsekonom. Rapportering och genomgångar sker löpande.
Det kan finnas behov att utveckla och effektivisera ekonomifunktiionen. Förväntningar på analys, utveckling, nytänkande och rationaliseringar kan finnas så du bör kunna ta beslut om värdeskapande eller icke värdeskapande aktiviteter.

Vem är du?

Den vi söker är civilekonom eller har motsvarande utbildning eller erfarenhet inom företagsekonomi och redovisning. Det är nödvändigt att ha minst 3-5 års erfarenhet som redovisning, bokslut, budget och rapportering. Du ska vara självgående, noggrann, analytisk, välstrukturerad, initiativtagande, kreativ, lösningsfokuserad och resultatinriktad. Du bör ha erfarenhet av tillverkningsindustri och gärna vara prestigelös. Det är meriterande att även ha en kommunikativ och affärsdrivande personlighet.

Du ska kunna svenska och engelska flytande i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Är du en engagerad och driven person?
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB