Prisjakt Sverige · Publicerad 20 sept

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?
Vi växer ständigt och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en stjärna.

Om rollen

Säljteamet i Stockholm består av sju personer. Vi är en tajt och sammansvetsad grupp av filmstjärnor och idrottshjältar med självdistans som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet. Det enda vi är gravallvarliga om är vår tjänst - en objektiv konsumenttjänst som hjälper människor att fatta köpbeslut.

Som Key Account Manager på Prisjakt kommer du att jobba främst med några av våra största och befintlig kunder. Du kommer i rollen att agera rådgivare ut mot kunderna och erbjuda Prisjakts tjänster som består främst av "Bannerförsäljning" men också hårda årsförhandlingar i vår "Profileringsaffär"

Du förväntas hålla en hög aktivitet och ge nya och befintliga kunder professionell rådgivning, i hur de kan använda Prisjakts tjänst för att nå ut till sin tänkta målgrupp. I rollen kommer du ha ansvar för hela säljcykeln, från första kontakt med kunden och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling av affärsverksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av rådgivande tjänsteförsäljning. Vi ser att du har erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser B2B.
Erfarenhet av försäljning inom media är ett krav. Om du har ett sinne för siffror, är kreativ och har ett brett nätverk är detta en bra förutsättning att lyckas i rollen.

Men viktigast av allt är att du har en stark glöd och gåvan att uttrycka dig oerhört väl i tal och text. Ett säljsamtal från dig ska framkalla samma känslor som när man hör Pavarotti sjunga "Ave Maria". Vi är ett litet team och är därför extra måna om att få in rätt personlighet i gruppen.

Skills:
  • Du är en positiv lagspelare som gör affärer på ett professionellt och personligt sätt.
  • Du är framåt och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.
  • Du är orädd och tar egna initiativ för att få saker gjorda.
  • Du trivs att arbeta i grupp mot både enskilda och gemensamma mål
  • Du brinner för försäljning och sätter höga krav på din egen prestation. Men viktigast av allt är att du är en trygg, ödmjuk person. med båda fötterna på jorden.
Om oss
Prisjakt är ett företag som inget annat. Som arbetsgivare rankas vi som ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag*. Trots de senaste åren stora framgångar är vi en samling jordnära människor som tar på oss byxorna ett byxben i taget precis som alla andra (Fast när vi väl har tagit på oss byxorna så gör vi galaxens absolut främsta prisjämförelsetjänst).
Vi finns nu i Sverige, Norge, Finland, Irland och Nya Zeeland. Innan detta år är slut finns vi även i Spanien, Frankrike och Italien. Men vi nöjer oss inte där, utan planerar att ta över världen!

Ansök nu

Tycker du att detta låter spännande? Ansök direkt via systemet. Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående.

*http://www.karriarforetagen.se/company/prisjakt
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schibsted is an international media group with approximately 7,400 employees. Schibsted has operations in 27 countries. Schibsted's strategy comprises two main objectives: further development of our media houses and establishment of online classifieds services.

In Sweden, Schibsted Sverige was established in 2009, a collaboration which embraces all the activities in the Aftonblad and SvD groups. This structure has clear similarities with the Norwegian set-up. From 2011 all of Schibsted's Swedish activities gathered under one roof in Kungsbrohuset in Stockholm in 2011.

The newspaper publications and news websites for Aftonbladet and Svenska
Dagblad are core activities in Schibsted Sverige's business. Added to that is a long list of exciting and innovative online services outside the sphere of publishing, all of which are gathered under the umbrella of Schibsted Tillväxtmedier AB with the search engine Hitta.se as the most wellknown participant. The Swedish online classified businesses Blocket and Byt Bil, however, belong to Schibsted Classified Media.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt
Mejla Lena Berlin Stålhammar

Inga fler liknande jobb tillgängliga