Promas · Publicerad 9 okt 2019

Om Promas
Vi tror på tanken att företag och organisationer som aktivt arbetar med hälsa för människor på arbetsplatsen, långsiktigt banar väg till bättre resultat. Vår affärsidé är att tillhandahålla ett koncept som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.
Sedan starten 2003 har vi haft en kraftig tillväxt. Idag finns vi på fler än 7000 arbetsplatser och är den marknadsledande aktören inom begreppet ”koncept för återhämtning”. Vi har lokalkontor över hela Sverige och kan ge våra kunder lokal service oavsett var i landet de befinner sig.


Vill du läsa mer om Promas, besök deras hemsida www.promas.se

Erbjudande
Promas befinner sig i en tillväxtfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen. Rollen som ekonomiansvarig i sig är bred med både strategiskt och operativt innehåll men med fokus på att hålla en god ordning och hög kvalitet på redovisningen.

Exempel på uppgifter i tjänsten:
  • Utveckling och framtagande av rapporter
  • Samordning och uppföljning av interna projekt
  • Reskontra, Löpande bokföring, Avstämningar
  • Självständigt upprätta månads- och årsbokslut
  • Självständigt ansvara för löner
  • Analys och uppföljning av utfall
  • Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen
  • Föredragande för styrelse och ledningsgrupp
Promas sitter i trevliga lokaler i Kungens Kurva nära IKEA.

Om dig
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift, engelska är meriterande.
System: Office, affärssystem tex Fortnox, Visma

Nyfiken på att veta mer?

Iden här rekryteringen samarbetar Promas med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin (catherine.laurin@wise.se)
Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga