Quant Service Sweden AB · Publicerad 9 sept 2019

Vill du ha en central och utmanande roll i ett expansivt, modernt och globalt bolag? Då ska du se hit!

Quant söker en Digital Manager med ansvar för alla delar inom marknadskommunikation. Som Digital Marknadsansvarig kommer du att arbeta på såväl strategisk som operativ nivå med marknadsföring. Quant är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där man får möjlighet att påverka. Företaget sitter centralt i City, med nära förbindelser till övriga Stockholm. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för företagets varumärke, marknadsföring och digitala kommunikation. Som Digital Marketing Manager har du möjlighet att påverka bolagets utveckling framåt. Du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för marknadsbudgeten. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vår försäljningsorganisation för att driva försäljningen framåt och säkerställa bra resultat i kampanjerna.

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd får du en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Helhetsansvar för företagets varumärke, marknadsföring och digitala kommunikation.
  • Aktivt arbeta med innehåll och content marketing.
  • Digital kommunikation såväl på strategisk som operativ nivå.
  • Ledningsarbete, budget och kostnadsuppföljning.
  • Löpande analysera och följa upp marknadsaktiviteter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll kommer du också vara kravställare gentemot byråer och samarbeta med andra kompetenser inom marknadskommunikation.

Du rapporterar till företagets VD för den Skandinaviska verksamheten och ingår i dess ledningsgrupp.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har någon av dessa erfarenheter:
  • Relevant utbildning från universitet eller liknande utbildningskurser inom kommunikation, journalistik, marknadsföring och/eller digitala kanaler.
  • Goda kunskaper i Google Adwords/Analytics, webbpublicering och analyssystem.
  • Erfarenhet av webbkommunikation och marknadsföring
  • Erfarenhet av att utveckla varumärken genom digital marknadsföring.
Du tar ett stort eget ansvar, är resultatorienterad och trivs att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter. Du har en teknisk förståelse för vad som krävs för att optimera budskapsgenerering digitalt, hur man gör för att få bästa effekt och rätt uppmärksamhet. Då ditt ansvar även är att formulera vårt budskap så måste du ha en stilistisk förmåga och vara van att formulera dig på ett säljande och förtroendegivande sätt. För att lyckas i rollen ser vi att du har stor kunskap av att läsa av olika målgrupper för att förstå deras beteende, drivkrafter och behov för att sedan omsätta det till konkreta kampanjer i syfte att maximera försäljningen. Det är meriterande om du tidigare varit kravställare gentemot t ex byråer. Vidare bör du ha goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga