Röda Korsets Högskola · Publicerad 5 sept

Till Röda Korsets Högskola i Huddinge söker vi nu dig som vill utvecklas i en bred roll som IT-support. Detta är ett konsultuppdrag på minst tre månader där du blir anställd av Poolia IT. Har du utbildning inom IT och något års erfarenhet av support? Då vill vi träffa dig! Uppdraget startar så snart vi har hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Röda Korsets Högskola (tidigare Röda Korsets sjuksköterskeskola) startades redan 1867 och var den första icke-religiösa sjuksköterskeutbildningen i Sverige. Sedan starten har Röda Korsets Högskola utbildat sjuksköterskor med kompetens och beredskap för globalt arbete samt bidragit till sjukvårdens utveckling i Sverige.

Idag arbetar drygt 80 personer vid högskolan och de har ca 850 studenter.
Sedan 2016 finns Röda Korsets Högskola i helt nybyggda lokaler i det nya Technology for Health-huset på Campus Flemingsberg.

Efter att den tidigare IT-teknikern gått vidare mot nya utmaningar söker vi nu efter en konsult som vill stärka IT-teamet under hösten. Rollen innebär främst first line support men ibland även second line support för både studenter och anställda på högskolan.

Din arbetsdag kommer bestå av support via ärendehanteringssystemet, mail och onsite i högskolans lokaler. Du kommer hantera ärenden kring bland annat mail, studentportalen, hårdvara i lokalerna och telefoni (Android och iPhone).

Vem är du?

Du som söker har ett stort tekniskt intresse och minst en gymnasial utbildning inom IT. För att vara redo för den här rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av support.
Som person är du kommunikativ och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och kan förklara IT för både studenter och kollegor. Du är tekniskt lagd och vill jobba med den senaste tekniken för det mobila kontoret.

Dessa är viktiga kunskaper i din nya roll:
  • Windowsplattformen
  • Active Directory
  • Officepaketet och Office 365
  • Fjärrstyrning
  • Ärendehanteringssystem
  • Nätverk
Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga