RaySearch Laboratories AB · Publicerad 25 okt 2021

Brinner du för IT och Cybersäkerhet? Arbeta som SecOps Engineer på RaySearch i en av de mest spännande rollerna i branschen!

RaySearch Laboratories är ett medicintekniskt bolag som gör skillnad - vi utvecklar cancerbehandling genom, banbrytande programvara. Idag stöder våra lösningar tusentals kliniker världen över i kampen mot cancer. Vi söker nu en Security Operations Engineer som vill hjälpa till att fortsätta utvecklingen av vårt säkerhetsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande och utmanande roll i ett företag som andas IT säkerhet och där alla vill vara med och bidra till kampen mot cancer. Du erbjuds dessutom:
  • Att bli en del av ett spännande och viktigt företag i framkant av teknik där din roll är viktig för vår framtid
  • En möjlighet att göra cancervård bättre, på RaySearch är ditt arbete meningsfullt
  • En öppen och vänlig företagskultur där vi gillar att hjälpa till och ta hand om varandra
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Security Operations Engineer hos oss kommer du att utgöra en viktig komponent i våra kunders IT -Säkerhet och ditt huvudansvar kommer vara att sätta upp säkra miljöer och förhindra framtida hot. Detta innebär bland annat att du kommer:
  • Driva utvecklingen av säkerhetsfunktioner för att stödja leverans och se till att de verktyg och metoder vi använder är effektiva och fungerar
  • Arbeta nära våra kunder och kliniker och följa upp att vi uppfyller de krav som de har på oss
  • Utveckla och implementera lösningar för att säkerställa att policys och rutiner följs
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör vårt säkerhetsteam och kommer också att arbeta nära våra utvecklare såväl som våra interna driftorganisationer.
Vi arbetar för närvarande på distans på grund av den pågående pandemin. Vid årsskiftet flyttar vi till vårt nybyggda kontor i Hagastaden.

Mer om dig

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av nätverksadministration och implementering av säkerhetsverktyg som SIEM, IDS//IPS, FIM DLP eller PAM, Det är positivt om du har erfarenhet av Microsoft/Linuxmiljö.

Vi tror att du är bekväm med stora kontaktytor och har förmågan att kommunicera komplexa budskap på ett enkelt, tydligt och koncist sätt. Du är självständig och ser lösningar i stället för problem. Du uppskattar samarbete och delar gärna din kunskap och erfarenhet med dina kollegor.

Vill du också vara med och bidra i kampen mot cancer är du varmt välkommen till oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
RaySearch develops innovative software solutions to improve cancer care. Over 2,600 clinics in more than 65 countries use RaySearch software to improve treatments and quality of life for patients. RaySearch was founded in 2000 and is listed on Nasdaq Stockholm. Headquarter is in central Stockholm and the company has subsidiaries in the US, Europe and Asia. Today we are more than 400 employees with a common vision in improving cancer care with innovative software. Our great staff is crucial for our success and we offer a fantastic working environment in modern offices, flexibility and good opportunities for development. We believe in equal opportunities, value diversity and work actively to prevent discrimination
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga