Recover · Publicerad 1 nov 2021

Vill du vara med på resan i ett företag som är inne i en spännande utvecklingsfas med tillväxt i fokus? Vill du vara med att ta företaget framåt? Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas i din profession. Start omgående.

Nu söker vi en driven redovisningsansvarig till Recover Riv & Håltagning AB. Du kommer arbeta i en bred roll med allt från att aktivt delta i redovisningsarbetet till att leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av redovisning och lockas av att arbeta på ett bolag, ledande i branschen. Du kommer initialt vara anställd som konsult på Meritmind/Brightby Bemanning för att sedan gå över i en anställning hos vår kund.

Riv & Håltagning omfattar entreprenadverksamhet inom byggbranschen med specialinriktning på håltagning, rivning och sanering. Du rapporterar till VD och kommer ingå i en ekonomiavdelning på 3 personer med placering i Rotebro. Resor till kontoren i Kungsör och Örebro kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Avstämningar
 • Löpande redovisning
 • Bokslut och rapporteringar
 • Support och intern utbildning
 • Projektredovisning
 • Anläggningsregister
 • Skatteredovisning
 • Årsredovisning
 • Finansiell leasing
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med mångårig erfarenhet inom redovisning som arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat i stora bolag tidigare, gärna i liknande bransch. Du är bekväm med projektredovisning, K3 regelverk samt har med fördel arbetat i Hantverksdata. Vidare har du goda kunskaper i hur redovisningsflödet från ax till limpa bör och kan se ut. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en trygghet i din kunskap, du trivs i en roll med många kontaktytor och du har lätt att kommunicera med din omgivning. Du angriper ditt arbete på ett strukturerat, proaktivt sätt och du kan sätta din egen agenda och arbeta mot dina uppsatta mål. Du är initiativtagande och att ta dig an projekt och ser värdet i att komma i mål med dina uppgifter.

Recover är din lokala entreprenör inom Industriservice, Skadeservice och Riv & Håltagning. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler härliga kollegor som vill bidra på vår tillväxtresa.

Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt - med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om Recover

Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malena Windahl, malena.windahl@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga