Reinhausen Nordic AB · Publicerad 8 okt 2021

Har du erfarenhet av att planera och koordinera serviceuppdrag, projekt eller resurser och har ett brett tekniskt intresse? Är du dessutom finsktalande och tycker att det är intressant med el- och elkraft? Då kan du vara en perfekt match för jobbet som Servicekoordinator till Reinhausen Norden. Över 50 procent av världens el flödar genom Reinhausens produkter. Hos oss blir du en nyckelperson med stora möjligheter till utveckling i rollen och bolaget. Nu har du chansen att bli en del av ett världsledande företag.

Nu söker vi en Servicekoordinator med tekniskt intresse!
Placering - Täby/Stockholm

Din roll
Som Servicekoordinator arbetar du självständigt och din roll är varierande. Du har det övergripande ansvaret för att planera, koordinera och boka allt för de serviceuppdrag vi utför ute hos våra kunder. Våra kunder är främst elkraftsbolag eller större industrier med egen elförsörjning som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under perioden april till oktober har vi en intensiv arbetsperiod med många revisioner och inbokade serviceuppdrag.

Några arbetsuppgifter:
 • Kontakt med kunder och skapa offerter för serviceuppdrag
 • Planera och boka in serviceuppdrag hos kunden och med servicetekniker
 • Beställa reservdelar och koordinera tilläggsservice
 • Kontakt med underleverantörer och moderbolaget i Tyskland
 • Stötta sälj & marknad
 • Annat administrativt arbete
Som Servicekoordinator är du en nyckelperson både för att koordinera serviceuppdrag samt för att stötta säljorganisationen. Reinhausen Nordic har kontor och produktion i Täby i Stockholm och här finns idag 10 kollegor. Koncernens huvudkontor ligger i Tyskland och där finns många fler kollegor med lång och gedigen erfarenhet av både produkter och service som alltid finns tillgängliga för att stötta och hjälpa. För dig som vill utvecklas med oss finns möjlighet att lära sig mer och växa i rollen och ta ett större ansvar i framtiden.

Vem är du?
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från en liknande roll som tex. servicekoordinator, projektledare eller liknande. Du drivs av att planera och leverera service med kvalitet. För att trivas och lyckas i rollen, behöver du vara strukturerad och noggran samt trivas med att ha många kontakter. Om du har en teknisk utbildning eller ett tekniskt intresse inom el eller elkraft är det ett plus.

Vi söker dig som har
 • Minimum gymnasiekompetens, teknisk inriktning är meriterande
 • Några års erfarenhet från en liknande roll
 • God kunskap i Officepaketet
 • Systemvana
 • God kunskap i engelska och svenska i tal och skrift samt meriterande om du kan finska.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mail lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på "Sök tjänst."

Sista ansökningsdag är 2021-10-30, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Mer om Maschinenfabrik Reinhausen GmbH
Över 50 procent av världens el flödar genom Reinhausens produkter. Med hjälp av ställdon, sensorer, programvara och tjänster säkerställer vi en optimal strömförsörjning från kraftverket till uttag. Hos oss kan du bidra med dina idéer och göra skillnad - tillsammans med cirka 3 500 kollegor som är lika ivriga som du. När allt kommer omkring är vi KRAFTEN BAKOM KRAFTEN.

Läs gärna mer här - www.reinhausen.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga