Rejlers Sverige AB · Publicerad 30 nov

Om tjänsten

I din roll ansvarar du för att leda och utföra byggarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Uppdrag kan omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, olika typer av bygg- och anläggningsentreprenader, utredning av myndighetskrav samt kontroll och besiktning. Du utgår från kontoret i Lindhagen, Stockholm, men kommer med största sannolikhet förflytta dig mellan kontoret och projektets arbetsplats beroende på uppdragets karaktär.

Om dig

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du är affärsmässig, drivs av resultatmål och är nyfiken på att lära och växa!

Har du dessa kvalifikationer blir vi extra glada:
  • Utbildad Bas-P/U
  • KA-certifierad
  • Certifierad besiktningsman
  • B-körkort
  • 5-10 års erfarenhet
  • Projekttid längre än 2 år
Om Rejlers
Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. De finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Sektionen Buildings arbetar med både ombyggnation och nyproduktion av exempelvis affärslokaler, skolor, kontor, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, bostäder och industrier. De finns även med i tidiga skeden när nya områden ska exploateras.

Uppdragen omfattar alltifrån arkitektur och byggkonstruktion till projektledning och projektering.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Rejlers.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga