Rexel Sverige AB · Publicerad 25 juni 2019

Vill du vara med och vidareutveckla våra Kundkoncept?
Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi är ett branschledande företag med mycket stort innovationsfokus och du har här möjligheten att få vara med och driva utvecklingen av ett av våra satsningsområden. Tillsammans med oss på Rexel kommer du att bidra till att leverera grön hållbar-framtidsteknologi till företagskunder inom Sverige. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Din roll
I din roll som Chef för Kundkoncept kommer du att leda och utveckla verksamhetsområdet Kundkoncept. Du ansvarar för att sätta upp långsiktiga strategiska mål och ser till att du ditt team når målen. Bland annat kommer du att fortsätta att utveckla Rexels koncept som innebär att hjälpa våra utvalda kunder att utveckla sina affärer och i samarbete med Rexel nå ut med tjänster och erbjudanden på marknaden. Du kommer själv även arbeta med aktiv försäljning och utveckling av kundrelationer.

Din profil
För att effektivt kunna utveckla Kundkoncept bör du ha ett framtidsorienterat synsätt. Vi tror att du har erfarenhet av försäljning och väl utvecklad kommunikativ förmåga för att driva kunder samt utveckling av kundkoncept.

För att kunna få ut vårt budskap är det meriterande om du har eftergymnasial utbildning alternativt IHM eller liknande marknadsutbildning, är det kombinerat med teknik är det bra. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Kontakta oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Gunnarsson, Chef Teknisk Försäljning, fredrik.gunnarsson@rexel.se
Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga