Riksförbundet HjärtLung · Publicerad 22 sept 2021

Riksförbundet HjärtLung och dess ideellt engagerade medlemmar arbetar för att personer med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ska ha ett bra liv. För att detta ska fungera fyller medlems- och givarservice en viktig roll som en central administrativ stödfunktion till hela organisationen.

Nu behöver vi förstärka vårt team, bestående av 3 duktiga medarbetare, med ytterligare en engagerad och flexibel person.

Huvuduppgifterna i funktionen är:
  • Medlems- och gåvoservice till givare och allmänhet
  • Löpande registrering och administration i medlems- och givarregister
  • Allmän kansli- och kontorsservice inklusive växel och reseadministration.
  • Ansvar för vår webbshop med orderhantering, lagerhållning, registrering av nya produkter med mera
  • Visst IT-stöd till föreningarna avseende hemsidor med mera
  • Hantering av våra föreningars ansökningar om bidrag och årsmötesunderlag
Du erbjuds möjlighet till en flexibel roll i en organisation där kreativitet, delaktighet, samarbete och lyhördhet är viktiga ledord i det dagliga arbetet.

Tjänsten är stationerad till förbundets kansli på Söder i Stockholm. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete, medlems- och kundservice i ideell organisation eller annan jämförbar verksamhet. Du har relevant gymnasieutbildning och god datakompetens - MS-Office och inom CRM-system. Det är meriterande med statistisk kunskap, erfarenhet av webbpubliceringsverktyget EPI-server, webbshopshantering och ekonomiadministration.

Det är viktigt att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom ideell-, offentlig och/eller politiskt styrd verksamhet. För att trivas i rollen måste du vara självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad med vana att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du är vidare social, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du gillar att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Anställningsform: Du erbjuds en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Sista ansökningsdag är den 30 November 2021.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering har Riksförbundet HjärtLung valt att samarbeta med Staffing.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80

Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till jon.soderblom@staffing.se.

I denna rekrytering tillämpar vi s.k. löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Riksförbundet HjärtLung är en rikstäckande patientorganisation. Vår vision är att personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom har ett bra liv.

Vi erbjuder anpassade livsstilsaktiviteter för våra medlemmar, opinionsbildar gentemot allmänhet och beslutsfattare, informerar och utbildar samt stödjer patientvald forskning.

Riksförbundet har verkat sedan 1939. Vi har över 35 000 medlemmar och ca 170 föreningar i hela landet. Förbundskansliet ligger vid Mariatorget i Stockholm. Kollektivavtal mellan Unionen och Fremia tillämpas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga