Roi Rekrytering · Publicerad 21 sept

Roi Rekrytering är nydanare i en konservativ rekryteringsbransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Vi söker nu ytterligare en säljare till vårt Stockholmskontor, där du och vår nuvarande säljare kommer att bilda ett starkt team!

Tjänsten

Ditt primära fokus blir vårt erbjudande kring online-rekrytering och tilläggstjänster så som testning och second opinion. Troligen börjar du med bearbetning av etablerade kontakter och ditt nätverk, men du får också stöd och hjälp från dina kollegor för att säkra en bra start.

Tjänsten är på heltid och placerad centralt i Stockholm vid Klarabergsviadukten.

Din profil

För att trivas i denna roll tror vi att du:
  • Triggas av affären, och att hjälpa kunder till besparingar i tid och/ eller pengar
  • Är van vid försäljning och egna kundmöten, men att det ändå pirrar lite i magen inför varje nytt kundmöte
  • Har bra resultat av försäljning mot målgruppen HR och/eller VD
  • Trivs med att arbeta självständigt ute på fältet även om kontakten med kollegor är tät
  • Är nyfiken och lyssnar så att du etablerar ett förtroende som genererar rätt lösning för kunden, samt har förmågan att presentera lösningen på ett enkelt och jordnära sätt
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet att sälja in rekryteringstjänster eller testverktyg, och drivs mer av själva affären än att vara delaktig i själva leveransen. Där kommer dina duktiga kollegor in och stöttar upp.

Du bör ha hunnit visa på goda resultat i tidigare tjänster och söker nu en plats du kan fortsätta växa på. Ditt tålamod och långsiktighet är viktigt för att kunna göra rätt affärer. Att bygga relationer och nätverk är något du redan märkt triggar dig och ger energi.

Vi är alltid måna om att presentera den lösning som är bäst för kunden utifrån deras förutsättningar, och denna inställning måste du dela fullt ut. Detta är för oss grunden för ett långsiktigt samarbete och många återkommande kunder.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt driva din försäljning, där du arbetar med kunder med allt från mindre företag med tiotalet anställda, till stora välkända koncerner. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att få vara med att påverka. Vi ser gärna att du kommer med idéer, som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete mot våra kunder. Därtill kommer du ingå i ett team av drivna, resultatinriktade och samarbetsvilliga personer som tycker att det är viktigt att ha det bra på jobbet.

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds med ett genomtänkt introduktionsprogram kopplat till företaget och våra produkter, tjänsten, våra värderingar och självklart även anpassat efter dig.

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vi hoppas att du vill bli en av oss - ett vinnande gäng som tillsammans vill uppnå något stort.

Ansökan

Låter detta intressant så delge gärna din ansökan redan idag med CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Vi tillämpar löpande urval. Du ansöker snabbt och enkelt genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta företagets VD Niclas Wate på niclas.wate@roirekrytering.se.

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sina prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, men oftast så gör kunden delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett väldigt enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet