Rubino Rekrytering AB · Publicerad 11 jan

Vilka vi är:

Lenn Nilsson, Försäljningschef:

"På Direkt Chark råder en härlig familjär stämning och man tar hand om varandra. Vi erbjuder ett brett sortiment av goda kvalitets charkuterier till bra priser, allt tillverkat i vår egna fabrik i Göteborg. Vi befinner oss i en spännande förändringsfas där du erbjuds en självständig och central roll i vår organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak"

Arbetsuppgifter:

Som säljare för Direkt Chark utvecklar du våra affärsrelationer med kunder, främst inom dagligvaruhandeln i Storstockholm. Som säljare och entreprenör skapar du möjligheter, synlighet och distribution för våra kvalitetsprodukter inom Chark-kategorin. Du besöker befintliga som nya kunder, presenterar- och säljer in nyheter och kampanjer. Framgång når du genom ditt affärsmannaskap och frekventa besök, där du återkommande informerar och utbildar dina kunder om våra kvalitetsprodukter. Du ingår i ett säljteam tillsammans med säljkollegor och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vem vi söker:

Vi söker dig som har erfarenhet som säljare, KAM eller färskvaruansvarig inom dagligvaruhandeln eller som säljare inom FMCG. Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av chark/ delikatesser, gärna från butik, grossist eller produktion. Som säljare /affärsman är du social, kommunikativ, förtroendeingivande och en engagerad relationsbyggare. Du utmanas av-, samt är van att arbeta självständigt med eget ansvar. Du är strukturerad och genom energi, driv, kreativitet och uthållighet arbetar du målmedvetet mot uppsatta mål. Du innehar körkort för bil, bor inom distriktet samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Direkt Chark erbjuder:

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande säljartjänst i ett företag med stora ambitioner och högt satta mål. Vårt breda samt kvalitativa produktkoncept, vår effektiva produktionsanläggning, medarbetarnas kunnande samt våra starka ägare, säkerställer förutsättningarna för dina förväntade framgångar. Vi erbjuder tills vidare anställning, fast lön, tjänstebil samt övriga sociala förmåner. Du kommer till en trevlig arbetsplats med glada och förväntansfulla medarbetare.

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar Direkt Chark med Rubino Rekrytering. För frågor angående tjänsten kontaktar du rekryteringskonsult Carl-Erik Wallin som är vår kontaktperson. Tel: 0733-748286 eller på carl-erik.wallin@rubino.se Då urvalet sker löpande ombedes du snarast skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Direkt Chark AB omsätter 200 miljoner och har ca 70 anställda, med huvudkontor i Göteborg. Grundtanken är att genom hög kompetens, smarta inköp, effektiv organisation, riktigt bra logistik och en modern tillverkningsprocess kunna erbjuda bra charkprodukter till ett förmånligt pris. Direkt Chark AB utvecklar, marknadsför och producerar charkvaror under varumärket Delikat. Direkt Chark AB är ett dotterbolag till Erik Thun AB som är verksam inom Aircraft Leasing, Shipping, Chark och Ship Agency. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder och har 600 anställda. www.direktchark.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga