Rubino Rekrytering AB · Publicerad 27 mars 2019

RentalCare är ett bemanningsföretag som jobbar med att förse den offentliga sektorn med personal. Företagets kunder är kommuner, landsting och privata aktörer. Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanning tillsammans med meriterade rådgivare direkt från vård och omsorg ska vi vara bäst i Sverige.

RentalCare´s engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Helheten är viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats!

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med relations- byggande försäljning. Du trivs i en högpresterande miljö, har stort eget driv, är strukturerad och organiserad.

Som person är du självgående, målinriktad och driven.
Du har erfarenhet och trivs i en utmanande miljö med toppresterande kollegor. Du uppskattar en företagskultur där försäljning och affärer prioriteras högt.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i en trevlig miljö på Gärdet. Du får daglig coaching av erfarna kollegor som ser till att du lyckas och utvecklas i din nya roll.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Rubino Rekrytering 070-612 65 65.

Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om RentalCare på http://www.rental-care.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga