Rubino Rekrytering AB · Publicerad 22 nov 2019

Nu söker WLK en utesäljare för lansering av sitt nya varumärke Welight.
Welight är ett renodlat produktutvecklingsbolag som utvecklar och producerar LED-moduler, driftdon för LED moduler och styrenheter för belysningsindustrin. Förutom att marknadsföra Welight produkterna ingår även det väletablerade fabrikatet Tridonic i produktportföljen. Tridonic är idag den ledande komponenttillverkaren inom den professionella belysningsindustrin i Sverige och genom denna tjänst avser WLK ytterligare stärka sin position inom grossistledet.

Dina Arbetsuppgifter

Som säljare och representant för Welight och Tridonics produkter har du en viktig uppgift i att bearbeta och vårda befintliga kundrelationer samtidigt som du skall identifiera potentiella nya kunder. Du kommer att bearbeta grossistledet genom att utbilda och informera om våra produkter. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen och bearbetar målmedvetet och med långsiktiga ambitioner både nya och befintliga kunder.
Arbetet kräver förmåga att du på ett effektivt sätt planerar din tid på bästa sätt. Du kommer att vara den främsta representanten för varumärket Welight i hela Sverige och utbilda kunden kring funktion/teknik och användandet av dess produkter. Det innebär att på ett professionellt och representativt sätt hålla produktpresentationer för såväl mindre som större grupper.

Din Profil
För att trivas i rollen som utesäljare hos WLK behöver du vara självgående, driven och pigg på kontakt med nya människor. Du har dokumenterad försäljningsvana, gärna mot elgrossistbranschen, är lyhörd och duktig på att utveckla och förvalta dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är målfokuserad, kommunikativ, pedagogisk och noggrann. Samtidigt som du drivs av att göra affärer. Du ska vara en problemlösare och ha gott tålamod och uthållighet. Du måste ha vinnande attityd och vara proaktiv samt ha en önskan att bygga upp relationer och tillhandahålla den bästa servicen. Du ska inspirera kunder och skapa förtroende. Det är en stor fördel om du har ett genuint intresse för teknik och du får gärna ha en bakgrund inom elteknik, belysning eller motsvarande.
Du har med fördel erfarenhet av att hålla i seminarier eller utbildningar och du är en person som trivs med frihet under ansvar.
Kvalifikationer för tjänsten:
  • Krav B-körkort
  • Krav Engelska (tal & skrift)
  • Krav treårig gymnasial el/tele- teknisk utbildning eller motsvarande
  • Meriterande Finska, Danska och Tyska
Utvecklingsmöjligheter
Vår målsättning är att skapa möjligheter för dig att utvecklas inom WLK över tid, och för rätt person finns alla möjligheter att anta nya roller och utvecklas i bolaget.

Vi erbjuder fast lön samt tjänstebil, friskvård och pensionsförmån.

I urvalsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Är du den vi söker erbjuder vi en spännande och flexibel tjänst med Sverige som arbetsfält, med stora möjligheter att styra över och planera din arbetstid.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Josefin Zetterström på Rubino Rekrytering 076-28 29 800. Skicka din ansökan via https://www.rubino.se/sok-jobb...

Sök direkt för vi behandlar ansökningar löpande.
Välkommen med din ansökan!

Wennerström Ljuskontroll AB - WLK grundades redan 1970 som ett handelsbolag under namnet Wennerström & Co. Man fick då agenturen för Tridonic GmbH som är en av Europas största komponenttillverkare inom belysningsindustrin. Över 45 år senare, är vi ett ledande teknikförsäljningsbolag inom belysningsbranschen som är specialiserat på belysningskomponenter och systemlösningar för styrning och övervakning. WLK har idag 18 medarbetare och företaget tillhör sedan juli 2017 Indutrade AB, en internationell industrikoncern med inriktning på industriell teknikförsäljning. WLK ingår i affärsområdet 'Industrial Components' men fungerar som ett självständigt bolag med decentraliserat ägarskap. Vårt huvudkontor och showroom finns i Stockholm med regionala kontor i Strängnäs och Jönköping. Servicelagret i Rosersberg betjänar snabbt våra kunder i Sverige, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Norge, Danmark och på Island. WLKs vision är att skapa trygga, hållbara och effektiva lösningar för den professionella belysningsindustrin, genom att leverera högkvalitativa komponenter och styrsystem till våra kunder.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga