Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad Igår 00:00

fältsäljare / utesäljare / account manager / butikssäljare / säljare / yrkeskläder / bygg / industri / B2B / sales / profilkläder / work clothes

G-ESS är inne i ett expansivt skede och förstärker därför sin säljorganisation med en Fältsäljare av yrkeskläder till distrikt norra StorstockholmI rollen hos oss kommer du att bearbeta medelstora och större företag i det distrikt som du blir ansvarig för. Du måste vara van vid att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du främst arbeta med bearbetning av potentiella nya kunder men även förvalta och utveckla dina kundrelationer. Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål.

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning med dokumenterad framgång och är resultatdriven, kreativ och en duktig relationsbyggare. Du skall vara van vid att arbeta med tydliga mål samt brinna för försäljning och att ge dina kunder en god service. Du måste kunna arbeta självständigt och självgående samt ansvara för försäljningen och driva projekten på egen hand.

G-ESS erbjuder rätt person ett omväxlande arbete i ett marknadsledande och framgångsrikt företag med spännande produkter. Som fältsäljare finns stora möjligheter att påverka din roll och yrkesmässiga karriär. Distriktet omfattar den norra delen av Stockholm där exempelvis Järfälla, Sollentuna och Täby ingår.

Känner du igen dig i detta så vill vi att du sänder oss din ansökan omgående. Söker gör du här observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Jarju på 070-354808 alt. rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB