Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 21 okt

KAM / Key Account Manager / Account Manager / Säljare / Försäljare / VVS / Säker vatten / Badrum / Installatör / FMCG / Horeca / Servicehandeln /

Grohe växer och söker nu marknadens vassaste

Key Account Manager med utgångspunkt Stockholm

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift i rollen som Key Account Manager hos oss på Grohe är att i första hand ansvara för att säkerställa försäljning och skapa tillväxt inom våra försäljningskanaler. Grohe skall erkännas som förstavalet hos våra kunder genom vår extremt goda kvalitet och unika erbjudanden som driver försäljning hos våra kunder och samarbetspartners och genom detta skapa en särställning för Grohes framtida expansion. Framgången skapas genom aktivt, tätt nära samarbete med den Svenska försäljningsorganisationen och ett nära samarbete med våra kunder. Du kommer också att ansvara för att skapa och bygga nya kanaler och nya affärsmöjligheter tillsammans med våra kunder.

Vi söker
dig som har försäljning i blodet, branscherfarenhet är inte nödvändig, du bör dock ha en god förståelse och känsla för vad som driver försäljning hos dina kunder. Du har arbetat i rollen tidigare med goda resultat som följd och där framgången byggt på ett nära och genuint samarbete mellan leverantör och kund, byggt på erbjudanden som är kundanpassade och där en god affär för båda parter är grunden för samarbetet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet i rollen från DVH, FMCG alt Horeca. Det viktigaste är dock att du vill och kan jobba mot tydliga mål och överträffa förväntningarna ute hos kunderna. Målsättningarna är tuffa och du måste vara beredd på att jobba hårt och fokuserat. Rätt person kommer att bli belönad och förmånen att få jobba i ett team där alla är tävlingsinriktade och drar åt samma håll och där försäljningen ökar. Du rapporterar till Sverigechefen.

Några av de viktigaste uppgifterna:
  • Planera och leverera säkerställa ökade marknadsandelar hos nyckelkunder
  • Öka distribution avseende varumärke och produkt inom bl a segmentet GDS
  • Planera och genomföra effektiva försäljningskampanjer
  • Identifiera, driva och genomföra projekt från specifikation till order
  • Vara experten i branschen som förstår kundens djupa behov och vad som driver försäljning
  • Säkerställa att Grohe är förstavalet hos kunden
Du måste som sagt vara driven, engagerad, modig och jobba fokuserat. Du skall vara en duktig affärsman som levererar resultat. Vi vill se att du har en långsiktighet och vara strategiskt i din försäljningsprofil. Du skall vara beredd på att resa och överens med att affärerna gör hos kunden. Inget annat. B körkort, gymnasiekompetens, svenska och engelska i tal och skrift samt en god datavana är ett krav.

Du får
arbeta med ett av marknadens mest attraktiva sortiment. Produkterna är godkända enligt Branschregler Säker vatteninstallation, det ger Grohes produkter en självklar fördel. Fast lön med bonus, samt de viktigaste verktyg du behöver för att leverera. Tjänstebil.

Ansökan
Ansöker gör du via vår rekryteringspartner Rubino Rekrytering på www.rubino.se under rubriken ”Lediga Jobb” snarast då vi går igenom ansökningarna löpande. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga