Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 24 sept

Säljare / Försäljare / KAM / Account Manager / Belysning / Projektsäljare / Säljare Grossist / Fältsäljare / Försäljningsingenjör

Ensto är en etablerad leverantör av elprodukter till grossister, installatörer, fastighetsägare och slutkunder i Sverige. För att utöka sin position ytterligare och öka sin service gentemot marknaden söker vi nu en driven:

Säljare, Belysning med placering i Stockholm

Rätt person bör vara etablerad i branschen samt vara driven och proaktiv i sin bearbetning av marknaden. Du bör dessutom vara beredd och sugen på en ny utmaning i din karriär då företaget kommer att satsa stort på affärsområdet Belysning.

Ensto har nu ett komplett attraktivt erbjudande till marknaden och du kan då erbjuda kunderna konkurrenskraftiga helhetslösningar. Du skall bearbeta, grossister, fastighetsägare, installatörer, arkitekter och elkonsulter. Du har kompetens att ge teknisk rådgivning, ansvara för din budget och för att du också uppnår den. Du drivs av att få till affärsavslut och upprättar också därmed kundavtal. Arbetet innebär att en del resande inom distriktet då du deltar i kundaktiviteter och besöker kunder, allt för att skapa förståelse för kunderna och för att kunna ge dem rätt belysningskoncept.
Du kommer till en etablerad aktör inom området. I erbjudandet finns tjänstebil, fast lön samt bonus. Dessutom erbjuds du generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsersättning och den tekniska utrustning du behöver för att lyckas.

Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Ensto är en internationell industrikoncern, som har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra elektriska system och elmateriel med energibesparing i fokus. Bolaget är grundat år 1958. Affärsverksamheten är uppdelad i tre olika affärsområden; Building Technology, Utility Networks, Industrial Solutions. Ensto koncernens omsättning är 280 Meur och personalen uppgår till ca 1670 med verksamhet i 20 länder. Enstos produkter har en nyckelroll i överföringen och i den dagliga användningen av elektricitet. Produkterna hittar du i elektriska installationer, belysnings- och ventilationslösningar och i flera högteknologiska reglerings- och kontrollsystem, såväl i hemmen som i officiella byggnader. Ensto är kända för avancerade och mycket energieffektiva och pålitliga produkter och lösningar som minskar nedbrytningen av vår planet. Läs mer på www.ensto.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga