Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 22 sept

Säljare / Account Manager / Försäljare / Servicehandeln / DVH / FMCG

ClearOn är under stark tillväxt och söker nu till distrikt Södra Storstockholm en

Distriktsansvarig Säljare, med placering inom distriktet

Rollen:
Rollen präglas i första hand av möten med ClearOns kunder inom distriktet och som Säljansvarig ansvarar du för försäljningen av Kassagirots hela produktportfölj bestående av presentkort och betaltjänster såsom räkningsbetalningar, kontoinsättningar och penningöverföringstjänsten MoneyGram. Du kommer ansvara för försäljningen av Unimon Resevaluta till distriktets ICA-butiker.Sist men inte minst kommer du även att sälja Waves kassasystem med servicehandeln som utgångspunkt.

För att lyckas i rollen krävs det att rätt person skapar och utvecklar relationerna med våra kunder genom exempelvis: utbildning av våra tjänster, regelefterlevnad, skyltning, exponering och säljuppföljning. Målsättningen är självklart att öka butikernas omsättning och lönsamhet inom ditt distrikt. Då du mestadels är på fältet får du räkna med en del övernattningar i tjänsten.

Erfarenhet:
Vi vill att du har en hög social kompetens och är resultatorienterad med intresse för att utveckla kundernas affärer. Ansvar och affärsmässighet är nyckelord för rollen och vi vill även att ditt arbetssätt präglas av att du är självgående, proaktiv och strukturerad. Erfarenhet från branschen är meriterande då du kommer att träffa nyckelpersoner inom servicehandeln och dagligvaruhandeln. Du skall ha körkort, gymnasiekompetens samt ha flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du får:
Ett utmanande och varierande arbete i en dynamisk bransch med många möjligheter. Fast lön med möjlighet till bonus, tjänstebil, lunchförmån, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag är självklarheter från vår sida för att du skall lyckas. ClearOn tillämpar 6 månaders provtjänstgöring med start omgående och tjänsten är på heltid.

Intresserad?
Vi vill ha din ansökan senast den 30 augusti. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

ClearOn AB (tidigare Kuponginlösen) är marknadsledande inom clearing- och betaltjänster i svensk handel. Dotterbolaget Wave utvecklar och säljer kassasystem. I samarbete med 6100 butiker clearar vi kuponger, presentkort, betalningar och värdeavier för SEK 6 miljarder årligen. Genom Kassagirot erbjuder vi privatpersoner och företag att betala, ta ut, växla och överföra pengar i samarbete med Bankgirot, Nordea, Swedbank och MoneyGram. ClearOn är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn och ägs av Dagligvaruleverantörers Förbund. Läs mer på www.clearon.se www.wave.se www.unimon.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga