Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad Idag 00:00

Teamledare / Papper / Tryck / Formgivning /Kommunikation / Sälj /Marknad /Grafik / Färg /Form

Vid Stureplan ligger vårt Tryckmediacenter som är unik marknadsföringskanal inom kommunikationsbranschen. Vi söker nu en teamledare som ansvarar för verksamheten och vidareutvecklar konceptet parallellt med en rådgivande och säljande roll i det löpande arbetet i butiksmiljön.

Vårt Tryckmediacenter är en mötesplats och inspirationskälla för människor med professionellt intresse för kommunikation - trycksaksbeställare, tryckare, formgivare, storformatsproducenter med flera. Naturligtvis välkomnar vi även andra som delar vår passion för kommunikation.

De möter våra papperskonsulenter och får goda råd om papper, kartong och storformatsmaterial. Botaniserar i vårt referensbibliotek. Tar med sig ett pappersprov. Kanske beställer de en dummy från Dummyverkstan en trappa ner. Eller deltar i ett seminarium som vi anordnar tillsammans med någon av våra samarbetspartners. Eller ett frukostmöte. Kanske höjer de sin kompetens genom någon av våra utbildningar. Naturligtvis köper de också papper rakt över disk.

Denna kreativa mötesplats har funnits i mer än 20 år och är en institution på den svenska kommunikationsmarknaden. Den har fått mycket beröm och uppskattning genom åren. Men vi är inte nöjda. Vi vill stärka dess roll som mötesplats med spännande kunskapsevents. Vi vill också att den ska ge affärsmässig support till företagets försäljning på ett ännu tydligare sätt.

Ribban ligger redan idag högt och vi söker nu en person som kan peta upp den ytterligare någon decimeter. Teamledarrollen innebär ett ansvar för att utveckla detta marknadskoncept tillsammans med företagets produktchefer och säljansvariga. Samtidigt handlar det om att leda arbetsplatsen med sedvanlig planering och arbetsledning. Ett centralt inslag i din tjänst är också att vägleda och sälja i en butiksmiljö där du huvudsakligen möter professionella kunder.

Vi tror att du har en passion för papper och grafisk kartong. Du har en känsla för färg och form men också en affärsmässig drivkraft. Kunskap om storformatsmaterial är också en merit. Du får gärna ha kunskap som gör att du kan tillverka en dummy för trycksaker, gärna även förpackningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha en teamledande roll eftersom du har en tydlig ledarroll samtidigt som du är en i gänget och deltar i det dagliga arbetet. Du ska vara bekväm med att jobba i olika IT-system.

Vi vill att du ansöker snarast via http://www.rubino.se/om du känner att detta är rätt utmaning för dig.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alternativt Sara Jarju på 070-3548080

Antalis AB är den ledande grossisten inom finpapper och en starkt växande aktör inom storformat och på emballagemarknaden i Sverige. Den internationella koncernen Antalis är den största grossisten i Europa inom såväl finpapper som emballage. Omsättningen i Sverige uppgår till 850 miljoner kr och företaget har 130 anställda. Företaget har mer än 5 000 lagerhållna produkter. Läs mer på: www.rubino.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Butik
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga