Rusta · Publicerad 1 nov 2019

Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker som vår Ställföreträdande Varuhuschef till vårt kommande varuhus i Kista! Tag chansen att tillsammans med dina kollegor sätta Rusta i Kista på kartan! Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i början på 2020. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!

Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef
Som Ställföreträdande Varuhuschef ansvarar du, tillsammans med Varuhuschefen, för den dagliga driften och inspirerar och motiverar dina medarbetare till att skapa kundupplevelser utöver det vanliga. Vid varuhuschefens frånvaro är det du som har det totala ansvaret för driften och medarbetarna i varuhuset. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften och du vill ständigt utveckla försäljningen.

Ditt ansvar som Ställföreträdande Varuhuschef:
  • att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
  • att vara arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policyer och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet
  • att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som ledare hos oss på Rusta. Du stormtrivs i den fartfyllda detaljhandelsmiljön och dina ambitioner är att driva ett eget varuhus inom ett par år. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig. Dessutom har du:
  • ett par års erfarenhet av ansvarsbefattning inom handel
  • goda ledaregenskaper och god samarbets- och kommunikationsförmåga
  • erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
  • drivs av utveckla och motivera andra
Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen.

Välkommen att registrera CV och personligt brev!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga