Söderberg & Partners · Publicerad 29 juni

Har du god erfarenhet och kompetens inom placeringar och försäkring? Vill du ansvara för ett nytt koncept inom kundservice och rådgivning? Söderberg & Partners startar upp ett nytt team inom privatrådgivning, och söker en ansvarig för att driva utvecklingen och lanseringen av konceptet samt själv arbeta som rådgivare mot kunderna.

Det nya teamet ska sitta på huvudkontoret i Stockholm och kommer att specialisera sig mot våra mindre kunder och erbjuda dem investeringsrådgivning, försäkringsrådgivning och kundservice. Hanteringen av kunderna sker framförallt via telefon, mail och webb.

Eftersom detta är ett nytt koncept kommer en del av arbetet till en början att handla om att sätta processer och rutiner samt lansera konceptet. Du kommer därefter ha en operativ roll som rådgivare mot kunderna, och samtidigt arbeta med löpande utveckling av konceptet.

Initialt består teamet enbart av dig, men vår förväntan är att konceptet utvecklas så pass väl att vi inom kort behöva rekrytera fler rådgivare. Du tar då rollen som teamledare för gruppen. Vi tror därför att du redan har erfarenhet av att leda ett rådgivningsteam med goda resultat, alternativt är redo att ta nästa kliv i din utveckling.
  • Swedsec och är licensierad försäkringsrådgivare
  • Har en bakgrund inom ekonomi och ett stort intresse för privatrådgivning
  • Har flerårig erfarenhet inom branschen
  • Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
  • Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad
  • Har god vana av att arbeta med kunder över telefon
Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Vi kommer att rekrytera under sommaren och intervjuar löpande, så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-07-19

Kontaktperson: Marina Nygren, HR 08-451 50 54
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga