Söderberg & Partners · Publicerad 15 feb

Är du en driven student med passion för problemlösning? Vill du vara delaktig i utvecklingen av verksamhetsprocesser i ett ledande bolag i finansbranschen? Söderberg & Partners Pension söker en finansintresserad student med starkt personligt driv till en analytikertjänst på deltid.

Du kommer, tillsammans med erfarna medarbetare, arbeta med att utveckla processer och system för bolagets verksamhetsstyrning. Arbetsuppgifterna består bland annat av att framställa underlag och modeller ur organisationens affärssystem för utvärdering av verksamheten. Arbetet sker till stor del i SQL och Excel och därför behöver du ha goda kunskaper i dessa program. Du kommer att arbeta 15-20 timmar i veckan med flexibla arbetstider.

Vårt arbetsklimat präglas av stort eget ansvar och ett helhetsbaserat tänk. Vi söker därför dig som kan driva egna projekt, är lösningsorienterad och affärsinriktad. Arbetet ställer också höga krav på teknisk kompetens inom analys och databashantering.

Vi letar efter dig som:
  • Har stort intresse för finans, ekonomi och analys
  • Trivs med att arbeta självständigt i projekt
  • Är noggrann, ambitiös och analytisk
  • Är hjälpsam och ödmjuk
  • Gillar problemlösning
Vi ser gärna att du:
  • Studerar ekonomi, datavetenskap eller läser till civilingenjör
  • Har minst ett år kvar av studierna
  • Har god kunskap inom Excel, VBA- samt SQL-programmering
Rekrytering sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Processen kommer bestå av ett par tester och interjuver.

Bifoga CV, personligt brev och betyg från högskola och gymnasiet.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Anställningsstart: Snarast eller efter överenskommelse

Omfattning: 15-20h/vecka + ev. heltid under sommaren

Sista ansökningsdag: 2018-02-11

Kontaktperson: Patrik Jeppsson, 072-855 50 11
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga