Söderberg & Partners · Publicerad 27 sept

Har du erfarenhet av pension och försäkring? Är du en noggrann och kunnig LIV-administratör som ständigt strävar efter att överträffa kundernas förväntningar?

Team S.P. Fällman är ett drivet och framgångsrikt rådgivarteam inom Söderberg & Partners. Vi söker nu en engagerad, serviceinriktad och ansvarsfull administratör inom livförsäkringar. Du behöver ha kunskap inom tjänstepension/försäkring och vilja satsa helhjärtat i ett fartfyllt och kundfokuserat team.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
  • Har några års erfarenhet av administration inom tjänstepension
  • Är noggrann, effektiv och strukturerad
  • Är kommunikativ och serviceinriktad
  • Trivs i en dynamisk miljö med högt tempo
  • Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig
Goda kunskaper inom Excel är meriterande, liksom relevanta utbildningar inom IFU, Försäkringshögskolan eller liknande.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Team Fällman består av består av sju trevliga kollegor och vi har en vänlig, stöttande och lösningsfokuserad atmosfär.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga