Söderberg & Partners · Publicerad Igår 10:24

Har erfarenhet av skadereglering och vill utvecklas i ett expansivt bolag? Söderberg & Partners Claims Link expanderar och söker en skadereglerare med erfarenhet inom Affinity.

Söderberg & Partners är sedan flera år Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Nu satsar vi på att förstärka erbjudandet till våra kunder genom att utveckla vår verksamhet inom skadereglering. Skaderegleringen bedrivs i dotterbolaget Söderberg & Partners Claims Link där vi idag är 12 medarbetare som arbetar med skadehantering inom olika segment, såsom affinity, motor och transport.

Söderberg & Partners Claims Link söker en skadereglerare med erfarenhet inom Affinity. Då vi är ett skadeteam som arbetar inom flera försäkringsområden och med varierande uppgifter, ser vi gärna att du är flexibel och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Det innebär också att det finns stora möjligheter till utveckling inom andra områden.

Arbetsuppgifter:

Avdelningen Affinity arbetar med olika former av gruppförsäkringar till företag och organisationer där anställda, medlemmar eller privatpersoner erbjuds olika typer av försäkringslösningar.

Dina arbetsuppgifter utgörs i huvudsak av reglering av skadeärenden avseende produktförsäkring. I detta ingår även att sköta kontakten med verkstäder, återförsäljare och försäkringsbolag, samt ha löpande kontakt med skadelidande. I arbetsuppgifterna ingår att läsa och tolka villkor, därtill förekommer fakturaregistrering, arkivering och övriga tillhörande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av skadereglering inom affinity/gruppförsäkring. Din viktigaste egenskap är förmågan att kommunicera med våra kunder så att de upplever en korrekt och smidig skadehantering. Det krävs att du är lösningsorienterad och inte är rädd att fatta beslut.

Vi ser att du är en positiv och noggrann person som tar eget ansvar och trivs med arbete i grupp.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Språkkunskaper utöver engelska är meriterande. Du bör också ha mycket goda IT-kunskaper.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Anställning: Heltid

Anställningsstart: Omgående, eller efter överenskommelse

Placering:Elektravägen 53, Hägersten

Sista ansökningsdag: 2016-10-16

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Då Söderberg & Partners Claims Link är i en expansiv fas så söker vi även löpande personal med skaderegleringskompetens inom ansvar, egendoms- och motorförsäkring. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via Söderberg & Partners hemsida.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga